Cum cumpar

Achizitia vinurilor se poate face prin doua variante: comanda plasata on-line sau comanda telefonica.

COMANDA ON-LINE: este cea mai recomandata modalitate de achizitie deoarece puteti in timp real sa controlati stocul, costul transportului, modalitatea de plata, timpul de livrare.

COMANDA TELEFONICA: pentru comenzi telefonice va rugam sa ne contactati de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:30- 17:00 la numerele afisate in zona contact.

Durata de livrare este maxim 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii tinand cont de urmatorii factori: confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs; confirmarea modalitatii de plata; confirmarea modalitatii de livrare. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea coletului si existenta facturii fiscale – acest document regasindu-se in plicul de pe colet. Vinurile sunt inmanate in ambalaj sigilat, iar bunurile sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

 

Plata produselor comandate se poate face:

1. Ramburs/Numerar la livrare (clienti persoane fizice); Plata numerar se face in lei catre comisionarul/curierul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

2. Virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice); Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:

Nume firma: BEGA SRL
IBAN LEI/EURO:
Banca:
Cod unic inregistrare:

3. On-line prin card bancar (Visa, Visa Electronic, MasterCard si Maestro); Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, VISA ELECTRONIC, MAESTRO si MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Depozit Magazin

Coş

Nu există produse adăugate.